Huidverzorging

Deze behandelingen worden uitgevoerd met de producten van Sothys. Ik heb voor Sothys gekozen omdat het een huidverbeterend, doeltreffend, natuurlijk, dierproefvrij en steeds vaker ook vegan is.
Sothys heeft voor iedere huidconditie een aangepaste behandeling met op elkaar afgestemde serums, maskers en crèmes. De producten die tijdens de behandeling gebruikt worden, zijn vele male sterker dan de producten voor thuisgebruik. De thuisproducten worden gebruikt om het resultaat van de behandeling te verlengen.

Classique

Wilt u heerlijk wat “me time” waarbij uw huid optimaal verzorgd wordt?
Deze behandeling is speciaal gericht op het huidritme van de seizoenen. Een innovatief concept dat de huid alle essentiële elementen geeft die zij nodig heeft voor die speciale tijden van het jaar.
Deze behandeling geeft je huid een echte vitamine boost en oppepper. Terwijl de heerlijke geursensatie zorgt voor een optimale ontspanning.
Reiniging, peeling, modelleren van de wenkbrauwen, massage, masker en een aangepaste eindverzorging

Behandelduur +/- 60 minuten

Prijs € 65,00

Magnifique

Uitermate geschikt als behandeling tegen:

  • Huidveroudering
  • Huidverslapping
  • Doffe en futloze huid
  • Pigmentvlekken
  • Vochtarme huid

Deze cosmeceutische behandeling van Sothys pakt uw huidbezorgdheid effectief aan.
Door de geavanceerde en unieke combinatie van peelings, serums, maskers, massagetechnieken en crèmes bent u verzekerd van een optimaal resultaat.

Behandelduur +/- 80 minuten

Prijs € 92,50

Excellent

Dit is de meest complete cosmeceutische huidverzorging. Naast de cosmeceutische huidverzorging ontvangt u een uitgebreide professionele oog- of halsbehandeling naar keuze.

Behandelduur +/- 90 minuten

Prijs € 129,00